Tribu Fest, Festival Musical Familiar a Mallorca

Siamiss djs

És un Festival amb un concepte novedós i necessari a la nostra illa. Hi ha experiències de festivals similars a Catalunya i són un èxit de participació ja que s’ofereix entreteniment de qualitat per tota la família. Concerts de música de diferents estils per grans i petits on gaudir en família d’un dia amb una banda sonora immillorable i una oferta complementària de qualitat: tallers, espectacles variats, zones de descans , zona de Street Food. Es tracta d’acostar la bona música als més petits, potenciar la seva creativitat i fomentar l’educació musical i artística d’una forma lúdica i dinàmica.

El Festival contarà amb diferents escenaris i diferents espais creatius.

Durant tot el dia es combinaran actuacions musicals a l’escenari principal i altres actuacions a escenaris complementaris a més d’algun passa carrers, actuacions de circ i els diferents tallers. A més dels tallers i actuacions es faran contacontes, es contarà amb una ludoteca permanent de fusta i una de feta amb material reciclat de ferro i també un carrusel ecològic.

S’ofereix un entorn acollidor, segur i creatiu. Adaptat a les necessitats dels infants i de les seves famílies.

Damaris Gelabert

“La Gira dels 25” & The grow up singing band: Artista catalana amb més de 2 milions de seguidors a Youtube, 46.000 a Facebook i 32.000 a Instagram.

Xanguito

Uns dels grups més destacats del panorama musical balear amb un directe multitudinari i festiu. Un espectacle per gaudir tota la família.

Centimets & familiy Band

Grup mallorquí de música infantil i familiar que presenta un repertori molt allunyat dels tòpics de la música infantil que aposta per un gènere familiar i modern, creant un espectacle dinàmic, alegre i participatiu on petits i grans es sentin còmodes.

Lali BeGood

Destacada artista catalana que proposa un estil diferent Kindie, música de qualitat amb varietat d’estils i lletres dedicades a transmetre valors contemporanis. Serà la seva primera actuació a Mallorca i ho farà en format duet. Té més de 13.000 oients habituals a Spotify

Circ Bover

Referent del circ a les Illes Balears. Englobarà diferents espectacles i tallers durant tota la jornada on infants i famílies podran participar.

Siamiss Djs

Varen ser Dj’s residents a la sala Razzmatazz de Barcelona. Actualment la seva proposta musical és per grans i petits, “We can be superheros!”, una masterclass perquè els nens i nenes aprenguin els diferents estils musicals que han marcat època i les cançons que han estat banda sonora de moltes generacions.

Monkey Doo

Reconeguda banda de Swing del panorama local, que farà pasacarrers i un concert.

 

01 de juliol de 2023

Entre les 11:00 i les 22:00 hores.

Parc Municipal de Sa Torre. Felanitx. Mallorca

Recinte: De 14.000m2 amb aforament màxim de 8.000 espectadors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *