La XVII edició del Festival Palma Dansa arriba a la Fundació

El Festival Palma Dansa preveu la posada en escena de 15 espectacles, amb artistes nacionals i internacionals de primer nivell. L’esdeveniment, que arriba a la dissetena edició sota la direcció artística de Mar Aguiló, tindrà lloc del 24 d’abril al 4 de maig.

La companyia de dansa ELAMOR ensemble es desplaça a espais cohabitats amb altres arts on la dansa provoca i reacciona. Cada nova coreografia es crea amb diferents coreògrafs i intèrprets en una conquesta continuada de sons i moviments efímers que li siguin propis.

ELAMOR transformarà la Fundació Miró Mallorca en un espai de cerca conjunta de sons i gestos de ball donant continuïtat a altres creacions pròpies com:

Equilibri (Museu del Prado, Madrid 2019)

ELAMOR x MACBA (Barcelona, ​​2022)

ELAMOR x Museu Nacional d’Escultura (Valladolid 2023)

ELAMOR x Museu Nacional d’Art Romà (Mèrida 2023)

ELAMOR x Fundació Miró Mallorca és una trobada participativa que esdevé performance de dansa quan, partint d’un treball material i proper amb el so i el moviment, els músics, balladores i ballarines acaben agafant el museu. Com un llenç preexistent les sales i les obres del pintor Joan Miró provoquen línies de vol insondables en què el gaudi estètic de la música i de la dansa se sublima i es fa matèria alhora. Els ballaris són:

MIRANDA ALFONSO (Ballet Flamenc Andalusia, Fura del Baus..)

ROCIO GUZMÁN (Meg Stuart, Premi Diputació de Jaén..)

LEONOR LEAL (Ballet Flamenc Andalusia, Festival de Jerez,..)

ANTONIO BRU (Biennal de Flamenc Sevilla, Dr. Cum Laude U. de Sevilla, ..)

+ ARTISTA CONVIDAT/D

Amb cada nova actuació, ELAMOR convida sempre a una o un artista a acompanyar-los en aquesta creació artística. Enguany, la ballarina convidada és Chloé Brulé

Foto: Francisco Reina

Fundació Miró Mallorca

Del 24 de abril al 4 de maig

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *